Какво, да му се не види, се случва с любимката на народа - Ивана?! Това се питат отдавна всички, но шокът стана пълен вчера, след като самата певица пусна снимка от гласуването си на изборите. При това, както може да се види, фотото е дори леко обработено и туширано с филтри от фотошоп.

Защо? Ивана се състари за дни, видимо повехна! (видът й стресна феновете - СНИМКИ)

Въпреки това промяната на певицата е драстична и тя изглежда осезаемо състарена и повехнала. А е едва на 53 години, което ще рече долу-горе набор на Дженифър Лопес. Как изглежда едната обаче и как другата, коментират в мрежата...

При все, че Ивана също не е от бедните и със сигурност може да отделя средства за елементарната женска поддръжка, визията й действително е стряскаща. И, според мнозина, се дължи на липса на щастие.

"Причини колкото искаш, но със сигурност една от тях е загубата на баща й, с когото беше толкова близка. Плюс това отдавна не сме чували да има мъж до себе си, а знаем колко важна е любовта за жената. Не просто мъж, а истинска любов, пожелаваме й я", пишат нейни фенове.

Други пък са убедени, че причината за отпуснатата и състарена кожа на певицата е фактът, че бързаше да отслабне. Защото знаем, че при загуба на килограми, следва и загуба на еластичност и плътност по лицето.