Две от най-известните перхидролени блондинки у нас – Силвена Роу и Гала се хванаха за косите. Добрата новина е, че не става въпрос за хващане за косите в буквалния смисъл на думата, а за война помежду им.

Запознати издават, че мълвата, че Силвена Роу прави опити да се уреди с предаване в редиците на Нова тв, е изнервило доста сериозно екипа на Гала. 

Мнозина заподозряха, че Роу си търси нов ефир, след като се появи на премиерата на сериала „С река на сърцето“, имайки предвид факта, че предаването й в конкурентната bTV издържа само един сезон.
Тя вече не е и част от „Мастършеф“ заради изцяло подмененото жури. 

Само преди няколко дни тя направи обществено достояние поредното подлагане на процедура, благодарение на която поддържа формата си и изглежда сравнително млада. Въпросната процедура изсмуква излишните течности от организма като заедно с това стимулира работата на лимфните възли.

Ко-водещият но Гала – Георги Блажев обаче подигра много сериозно снимката кулинарката като написа под нея: „Когато простреш и отговориш на два мейла“.
Зад този ироничен коментар обаче мнозина заподозряха, че лъха притеснение, че Силвена Роу може да стане ко-водеща на Гала или пък направо да я замени. 
Очевидно войната помежду им тепърва ще се разгаря.
Източник: lupa.bg

Защо Гала и Силвена Роу се хванаха за косите?

Защо Гала и Силвена Роу се хванаха за косите? - Снимка 2

Защо Гала и Силвена Роу се хванаха за косите? - Снимка 3