Джулия Робъртс продължава да изглежда ослепително дори на 56 години. Кратка житейска справка сочи, че родената през 1967 в Атланта, Джорджия актриса е зодия Скорпион, и трите й деца са от втория й съпруг кинооператора Даниел Модър. Когато заснема филма „Хубава жена“ е на 23 години. Изповядва хиндуизма и има най-лъчезарната усмивка на Холивуд.

Сега звездата на вечната класика „Хубава жена“ краси корицата на февруарския брой на сп. „Вог“ и на въпрон на какво се дължи неостаряващото й лице през последните 25 години, отговаря скромно:

„Добри гени, пълноценен живот и – казвала съм това и преди, обикновено го казвам на шега, но аз вярвам в любовта на добрия мъж. Вярвам, че съпругът ми ме обича и се грижи за мен по начин, който ме кара да се чувствам дълбоко щастлива. И когато видиш щастлив човек, няма значение на колко години е той“.

Актрисата е омъжена за оператора Даниел Модър от 2002 г., с когото имат 3 деца. Според нея големият успех в живота й е, че никога не е трябвало да прави избор между кариерата и семейството, както много други актриси.

Джулия казва, че успехът в киното я е споходил твърде рано и след това имала и времето, и парите, и славата, за да отдаде години и на семейството си.

Източник: „Уикенд“