Дарина Павлова даде рекордна сума на Васил Найденов и накара мнозина да се запитат каква е причината.

 

Все пак не трябва да пропускаме факта, че Найденов е най-скъпоплатеният изпълнител, приел участия в три последователни дни – от 30 декември до 1 януари, вкл.

 

Именно той е гвоздеят на тържествената програма в хотела на Павлова на Златни пясъци. Затова милионерската вдовица му е броила хонорар в размер на 35 бона, при това само за няколкочасово пеене.

 

Не се изключва възможността тя самата да слуша Найденов на живо в компанията на свои приятели.

Всеизвестен е фактът, че Дарина Павлова неколкократно е посрещала нова година в родината си. Нейни подчинени дори издават, че тя лично одобрявала празничната програма.

 

Освен там, Кеца, който вече е в пенсионна възраст е договорил и други участия в петзвездни комплекси по нашето Черноморие. Прави впечатление обаче, че е подбрал изключително внимателно локациите така, че да са една до друга. Само по този начин може да съчетае максимално ангажименти, което му гарантира солидни пари в джоба.

 

Запознати издават, че само в рамките на три дни, Кеца ще гушне 100 бона, а и той е от тези, които се оплакват от ниска пенсия. в същото време вярвайки на печалбите, които декларира фирмата му, той живее повече от мизерно, а всички виждаме, че далеч не е така.

Източник: hotarena.net

 

Защо Дарина Павлова даде чутовна сума на Васил Найденов?