Едно от най-популярните и обичани телевизионни лица у нас - Радина Червенова шокира всички с признанието за личния си живот. А именно, че продължава да дели общ дом с мъжа си Коко Каменаров.

Всички знаем одисеята между двамата и през какво са преминали, най-страшното от което беше болестта на водещата, с която, за щастие, успя да се справи. Каменаров е бил подкрепа за Радина в тези години, но и бич, защото паралелно с това й е слагал рога с доста други жени. Една от по-известните му авантюри е със сестрата на съпругата на Соломон Паси - Гергана Паси.

Заради всички тези кокови "приключения" отдавна се заговори, че той и Радина са разведени и че на Червенова й е дошло до гуша да търпи и да си затваря очите. Е, не! Излезе, че е точно обратното. Днес тя призна, че е с Коко от цели трийсет години и не са се разделяли, камо ли да говорят за развод.

"Заедно сме и винаги сме били. Да, живеем заедно - това искам да кажа. Не ме интересува какво се говори и опитвам да не обръщам внимание на тези неща. Слушам и гледам само новините, за да запазя съзнанието и живота си чисти, по възможност", каза Червенова.

Потребители в нета обаче не скриха почудата и дори възмущението си от факта, че дама като Радина може да прощава тези тежки грехове на един мъж, пък било то и мъжът, когото обича.