Вярно е, че Диляна Попова е хубавица, но пък как няма да се намери един мъж, който може да си го държи в гащите, когато до себе си има прекрасна жена, деца и сплотено семейство... Никога нямаше да предположим, че подобна драма ще се настани в дома на Александър Сано и Нели Атанасова, които винаги са били пример за двойка и чиста любов.

Та Сано дори осинови сина й, който го има за повече от роден баща... Интересно е как сега момчето приема всичко това, което се случва пред очите му. Близки до Сано и Нели разкриха, че двамата имали проблеми от няколко месеца, а към момента са разделени.

Но не, защото така или иначе Саното се намира на Филипините, където снима "Островът на 100-те гривни", а защото е залитнал здраво по колежката си - водещата на формата Диляна Попова и Нели е усетила това.

Нещо повече - Нели Атанасова от доста време нито веднъж не е реагирала на постовете на Сано от Филипините, въпреки че те се радват на голям фенски интерес. "Между Диляна и Сано има химия и тя се усеща видимо. Двамата се виждаха често, уж заради работата и то много преди в медиите да бъде обявено, че ще са водещи. Те го знаеха доста по-отдавна и това е нормално. Сближиха се, но очевидно Саното си я хареса", коментират запознати.

Разбра се и че Попова се е разделила с приятеля си Лъчезар Захариев, с когото дори живееше под общ покрив. А дали със Сано ще стане нещо сериозно, или просто ще си начешат взаимно крастата, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com