Меко казано странна информация бе разкрита покрай кошмара с изверга Георги Георгиев и Дебора от Стара Загора. Инфото касае девойката и бившия й приятел Росен, с когото скъсали, преди тя да се влюби в женения Георги (който има и малка дъщеричка, но това е отделен въпрос).

Случайно или не, оказа се, че Росен също не е китка за мирисане. Той бил хазартна личност (да си го кажем - комарджия), както и редовно се напушвал с трева (сиреч на крачка от наркоманията). Двамата останали приятели, по думите на Дебора и дори той й гостувал на същия ден, в който станало зверството от ревност на Георги.

Никой не омаловажава, нито би простил на Георгиев това, което стори на момичето. Това е престъпление, което заслужава десетки години зад решетките - десетки! Но потребители в мрежата масово се питат що за вкусове имат днешните момичета и защо се напъват сами да си причиняват неволи.

"Така или иначе животът стана адски опасен. Трябва ли допълнително сами да си търсят сатрапите?! Защо бе, момиче?! Защо бе, Деби?! Какво те привлича в този род мъже, които дори не са мъже, а душевни и умствени амеби, едноклетъчни... Нали се сещаш, че принципно и в библиотеката може да попадне човек на някой психар, който да го нападне, но в процентно съотношение разликата е гигантска", пишат потребители в нета.

И съветват родителите да се съсредоточат върху възпитанието на децата си до първите 7 и след това, за да може поне отчасти да ги защитят превантивно.