Да те е дарила природата с красота, а ти да я затриеш с лека ръка, че и да си плащаш за това. Звучи абсурдно, нали?! Но е факт за все повече жени у нас, в това число и Тита. Певицата, която беше като кукличка по времето на Х Фактор и много след това, днес не прилича на себе си.

Защо бе, момиче: Хубавата Тита погрозня рязко и категорично! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Христина Христова, както е пълното й име, залитна към чалгата и съответно към чалга визията като тотално окепази природните си дадености. Знаем, че от доста време тя се подлага на различни интервенции като вливане на хиалурон и филъри, но с първото се оля.

Защо бе, момиче: Хубавата Тита погрозня рязко и категорично! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Последните снимки на иначе талантливата и гласовита певица са пълен потрес, а устата й рискува скоро да заеме повече от половината й лице. Тита си е сложила такива юнашки джуки, че потребители се изплашиха да не би да иска да конкурира Андреа Иванова или така нареченото бургаско Барби.

Защо бе, момиче: Хубавата Тита погрозня рязко и категорично! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

"Имаш миловидно и нежно лице, самата ти челюст е деликатна, не си някоя груба и едра жена с лице месечина. Как тогава смяташ, че тази "паст", която си си направила, ще ти отива?!", питат я в нета.

Действително Тита изглежда не само по-възрастна за годините си от всички тези интервенции, но и значително загрубяла. Тя обаче явно все още се харесва и смята, че е много топ. Да видим докога...