Андреа хвърли нова бомба с признанието, че е пробвала хитовите инжекции за отслабване „Оземпик“, които обаче крият и сериозни рискове. За разлика от голяма част от хората, които опират до тях, тя е категорична, че се отказва от „Оземпик“-а и ще продължи да се вталява, но залагайки на обичайното гладуване.

В откровен разговор с нейни фенове в Инстаграм, тя посочи, че въпросните инжекции са изключително опасни, тъй като забравяш да пиеш вода. Освен това трябва да се занижи значително количеството на приеманата храна, тъй като в противен случай е опасно.
Заради всички тези рискове, предпочита да поддържа фигурата си по традиционния начин – с глад.  

Тя коментира с настроение и редица въпроси, които са доста по-лични. Сред тях бе и този: „Как е с хормоните напоследък?“, на който отговаря: „Перфектно. Някакъв хормонален дисбаланс ли виждате в мен? Наскоро ги изследвах, всичко е ток и жица“.

Андреа продължи да отговаря на въпросите на феновете и призна, че би направила дует със Софи Маринова, която според нея е №1 – истински готин и добър човек, а и много талантлива.  
Заяви, че би направила дует и с Ивана, с което вероятно е изненадала голяма част от феновете си. макар двете да са доста различни изпълнителки, са добри приятелки. 

На въпроса към Андреа дали би направила дует с Азис, тя възкликва, че е дочула, че той ще прави с Мадона, след което избухва в неудържим смях. 
В тон с шегата й се появи фен, който заяви, че очаква да направи дует с Лейди Гага.
Тя бе категорична, че веднага след като Азис направи дует с Мадона, тя ще направи с Лейди Гага.

Изведнъж обаче се запита защо е такава, давайки си сметка, че често иронизира хората. Зачуди се дали не може да бъде невинен и чист човек и дори попита дали е зла.
Призна, че се опитва да бъде „добричка“ но понякога не може да се сдържи, тъй като иронията й се оказва по-силна.

В заключение тя посочи, че може да е „куку-перко“ и всякаква друга, но е категорична, че не е зла. По-скоро определя себе си като иронична и забавна. Никога не е навредила на никого и не се е заяла с някого, без да бъде предизвикана. На всички, тръгнали с добро към нея, отговаряла по същия начин. в този ред на мисли смята себе си за справедлив човек.
Източник: Уикенд 

Защо Андреа се отказа от инжекциите на Галена?