Алина Боз отложи сватбата си с няколко дни, съобщават в последните си броеве турските таблоиди. Венчавката на красивата актриса с милионера плейбой Умут Евирген няма да е в края на ноември, както бе оповестено предварително, а на 2 декември. Бъдещите съпрузи избрали новата дата след консултация с астролог, който ги посъветвал, че на тази дата звездите ще бъдат най-благосклонни към съдбата им.

Откакто е с Алина, баровецът Умут постоянно прави романтични жестове за нея. В края на юли той я заведе на почивка в Гърция, а през септември й подари екскурзия в Париж, по време на която й отправи предложение за брак.

Защо Алина Боз отложи сватбата?

Брадатият тв продуцент и собственик на фабрики и ресторанти, който е мачкал чаршафите с безброй хубавици като Серенай Саръкая, Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и много други звезди от турските сериали, започна да сваля чаровницата от „Не пускай ръката ми“ и „Твоят мой живот“ по телефона и в социалните мрежи в разгара на отминалото лято – веднага след като научи, че е разтурила годежа си с музиканта Митхан Джан Йозер. Тв звездата от руско-турски произход първоначално отряза напористия ухажор с довода, че й е рано за нова връзка, но скоро след това хлътна до уши по него.

Източник: „Уикенд“