Кога така се обърнаха нещата за нея и кое провокира толкова рязката й промяна?! Това се питат все повече хора за Камелия, която дълги години беше една от най-адекватните ни чалга певици.

Зашлевиха як шамар на Камелия: Имаш психични проблеми, потърси помощ! (певицата побесня + СНИМКИ)

Да, докато не навърши половин век, Камелия нямаше нито хиалурон в джуките, нито някакви корекции по тялото, с изключение на силикона. Тя си се носеше естествена и видимо горда от себе си, което действително беше за похвала. Какво се случи, че полудя, ето това не могат да си обяснят феновете.

След последните снимки, които Камито пусна в нета и на които просто се е тръшнала да се докара на 16-годишно момиченце, играта лекинко загрубя. Да, Камелия настоява, че това е тя - без грим, напълно натурална, но и малоумник осъзнава, че фотосите й са минали през поне, казваме поне, 5-6 филтъра в телефончето.

Зашлевиха як шамар на Камелия: Имаш психични проблеми, потърси помощ! (певицата побесня + СНИМКИ) - Снимка 2

Това е видно за потребителите, чиито коментари обаче Камелия трие със скоростта на светкавица. Оставя си само хвалебствените, досущ като Андреа. Затова и не е никак странно, че хората я пращат на психолог, също като Андреа.

"Осъзнай се, жено и ходи да се лекуваш, защото имаш огромен проблем. Разбери, че не си това, което искаш да бъдеш и което умело рисуваш в страниците си. Не си, бе! Няма и как да бъдеш! Разбери овреме, че си поела в грешна посока и потърси помощ", съветват я в нета.