Джо Байдън задмина и Доналд Тръмп по лукс и блясък. Американският президент предизвика смут и изумление в обществото, когато уреди сватбата на внучката си на поляната на Белия дом.

Резиденцията бе цялата украсена с бели рози, а над 250 гости бяха поканени да присъстват на церемонията. Държавния глава се постара нищо да не липсва на сватбата на любимата му внучка Наоми Байдън. И двамата с Джил дори бяха свидетели на церемонията й.

Наоми Байдън дори поиска затваряне на държавната резиденция за външни лица, за да сбъдне желанието си да се омъжи в Белия дом. Над 20 години изминаха от последната сватба, която се е състояла там, свидетелстват служители.

Булката каза "Да" на предприемача Питър Нийл, а шаферки й бяха двете й сестри Финеган и Мейзи, както и сестрата на Питър - Бетси. Трите носеха тъмносини рокли, а предвид хладното време и блейзери.

Подробности от сватбения прием се пазят в тайна, тъй като снимките бяха откупени от няколко от най-видните модни издания в САЩ. Все пак кадри от церемонията се появиха в социалните мрежи, а от тях се видя, че булката е носела рокля в стила на Грейс Кели, а приемът наистина е бил аристократичен.

Интерес предизвиква факта, че сватбата на Наоми е буквално дни след сватбата на Тифани Тръмп. Двете булки със сигурност могат да си съперничат по блясък. А предвид факта, че Байдън и Тръмп вероятно ще са съперници за Белия дом през 2024-а година, не е изненадващо, че президентът на САЩ прави всичко, за да събере привърженици за своята кауза. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @okmagazinegeorgia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PriceScope (@pricescopeinc)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Taiwan (@voguetaiwan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Over The Moon (@overthemoon)