Бясна и озлобена, като всяка зарязана жена с ниско самочувствие, се показа Моника Валериева. След края на 3-годишната й връзка с Меди, с когото дори деляха един покрив, тя реши да си го върне за унижението и да разказва лъжи наляво и надясно.

Появи се информация днес, че, видиш ли, не певецът оставил нея, а тя него. Тя?! Която му ходеше след Д-то и го гледаше с очи на влюбено теле... Но да, Мона разказва на всички, че решението да скъсат било нейно, защото Меди се бил отдал изцяло на кариерата си, а тя искала нещо повече.

Зарязаната Моника Валериева озлобя: Той не може да прави деца! (Меди бесен от лъжите й - ВИЖ ТУК)

Валериева стигна дотам да обяснява как искала дете от певеца, а той не могъл да я забремени. "Едно дете не ми направи, защо?! Не може и деца да прави ли, само може да пее ли?! Семейство исках с него, дом, бебета, но не - той все време няма. Ами, омръзна ми", нарежда Валериева.

Чалгаджията побеснял като научил как го реди и отново потвърждава версията си - Мона била готина, хубаво им било, но всичко приключило. Тя била твърде стара за него, а той искал да е с по-младо момиче, когато реши да създава поколение и семейство.

Последно двамата бяха видени заедно на шоуто на "Капките", но явно още тогава отношенията им са били на приключване.