Макар, че бившата на Сашо Кадиев – Таня Тончева се похвали с моминско парти преди повече от месец, до момента никой все още не я е виждал като булка.

 

Този факт породи редица съмнения, имайки предвид, че подобни дамски събития се правят броени дни преди венчавката. За това време тя е била на цели две сватби, но като гостенка на тържеството.

 

Откакто се разделиха с Кадиев преди три години и половина, до момента никой не я е виждал с друг мъж. Единственият, с когото понякога си позволява да се появи в публичното пространство е Кадиев, който уж стяга сватба с Чоева. Двамата успяха да запазят добрите отношения помежду си и след раздялата покрай 8-годишната им дъщеря Кати.

 

Двамата редовно се събират за първия й учебен ден, рождения й ден, както и други важни празници, а понякога дори засичат морските си почивки, на които разбира се той е придружаван от Ивелина, а Таня винаги е сама. Това бе и причината за голямата изненада, когато тя показа снимки от моминско парти в края на август край морето, отбелязвайки, че и на нейната улица е изгряло слънце.

 

Зарязана ли е отново бившата на Сашо Кадиев или моминското й парти бе пълен фарс?

 

Нещо повече – Таня дори уточни, че е избрала кумата си, която е важен кадър в строителна компания. Мълвата носи, че брюнетката не е от най-кротките и около нея непрекъснато се навъртат ухажори. Дали обаче си е позволила по-близки отношения с някого от тях, не става ясно.

 

След моминското парти всички жадни за светски сензации зачакаха сватбата, която би трябвало да го последва, но до момента уви няма такава. А и Таня не се е похвалила да е била булка. Очевидно замисълът е бил далеч от сватба, но пък за сметка на това редовно е гост на чужди сватби. Дори се мълви, че на една от тях е успяла да хване букета, което означава, че е неин ред.

Източник: Уикенд