Помните ли модела Ирена Милянкова, която блесна като актриса в "Под прикритие", но стана известна най-вече с кошмарния си брак с Росен Чолов - Чолата... Да, после тя имаше друга връзка и роди поредното си дете от Никола Чолаков, с когото също се разделиха. За да се влюби като ученичка днес, в доста по-възрастен от нея фитнес инструктор.

Е, да, оказа се, че не всички инструктори са по на 20-30 години. Любовникът на 38-годишната Милянкова спокойно минава за чичка, според близки до нея хора, но тотално й е завъртял главата. А и знаем, че тя винаги си е падала по по-зрели мъже...

Ирена все още крие усилено самоличността на въпросния мъж, защото не иска да е в устите на хората като преди. Но е хлътнала дотам, че заради него е отрязала запазената си марка - дългата коса, за да се подстриже възкъсо като мъж. Нейният такива прически харесвал, видищ ли... Плюс това се е стопила още, до неузнаваемост и сега е само кожа и кости.

Близки на Милянкова се радват за нея, но и я корят, че влюби ли се в мъж и моментално му "пада в краката". Все още си спомнят какви мъки и побоища търпя заради Чолата и как заради него беше обвинена и в простит@ция.

"Жени като Ирена - готини, умни, сами се превръщат в слугини на мъжете, защото нямат едно много важно качество - характер. Дано със сегашния положението да е различно, но това зависи много от самата нея", убедени са източниците.

Източник: Crimesbg.com