Новата чалга "звезда" Лидия падна жестоко от сцената по време на участието си в нощен бар и цяло чудо бе, че не се претрепа (най-малкото да си счупи крайник). За да не стане за посмешище, защото масово клиенти тръгнаха да я снимат, тя се опита да излезе от ситуацията по най-добрия начин - като първа се надсмее над себе си.

Заради скандалите с Наско Колев: Лидия не знае на кой свят е, претрепа се на сцената! (виж тук)

Лидия пусна в нета два кадъра от падането, над които се пошегува: "Така става като си намериш десет лева и се хвърлиш да ги вземеш, за да не те изпреварят"...

Почитателите й се смеят, но близки до Лидия източници разкриха, че на певицата хич не й е до кикот. Тя имала сериозни ядове с гаджето си - Наско Колев и това й се отразявало толкова зле, че не знаела къде се намира от нерви.

"Лидия е хлътнала като бясна по тоя рапър и приема всяко негово настроение едва ли не на живот и смърт. А той се къса да й яде черния дроб с тъпите си прояви на ревност, чист комплексар! Къса й била роклята, предизвикателно се държала, що така се снимала... Ами да си беше хванал счетоводителка, а не певица", възмущават се от Атанас Колев източниците.

И добавят, че ако дамата с Лидия не се кротнат и тя продължава да му се връзва така, любовта им надали ще я бъде и може да скъсат.