Буден гражданин подал сигнал до полицията, тъй като чул силни писъци от хора. Куриозният случай се разиграва в град Валтерсхаузен, Тюрингия – Германия, където полицията веднага реагирала на сигнала и изпратили патрул да провери какво се случва.

Полицаите се изненадали много, когато дошли на мястото и установили случващото се. Оказало се, че двойка се забавлявали по-шумно. Видимо изтощените участници в любовните занимания обещали на полицаите да са по-тихи.

Органите на реда успокоили и будния съсед, че не се касае за престъпление или нещо притеснително, а за двойка, която се е отдала на страстта.

Забавният случай предизвика вълна от коментари майтапи по случая.

Преди години подобна новина също обиколи онлайн пространството, като съсед е подал сигнал, че жена от апартамента до него крещяла 40 минути. Подозирали домашно насилие, което е причината да се потърси съдействие от полицията. Отново отзовалите се униформен се натъкнали на по-различен случай, но се наложило да разбият вратата, тъй като на почукванията никой не реагирал, а писъците продължавали. Полицаите нахлули вътре с извадени оръжия и открили, че двойка се е отдала на шумни ласки.

Някои дори припомниха друг случай също от Германия, но от 2019-та година, когато не един, а мнозина жители на град Аугсбург звънели в полицията, за да подадат сигнал за шумен секс между… таралежи.

Източник: lupa.bg

Заради шумен секс двойка се сдоби с полиция пред вратата