Ходжа орисал бъдещето й

Крисия Тодорова от Разград успя да разтопи с чаровния си глас сърцата на цяла България.

Оказва се обаче, че чаровницата не е случайно дете. Родената през 2004 година под щастлива звезда, Крисия била орисана от ходжа да успее и да стане известна личност. Малката певица, която учи музика в Центъра за работа с деца в Разград има особена аура. Местни жители разказват, че всеки, който я види оставал като заслепен. Момиченцето било още бебе, когато ходжа предсказал на родителите й, че тя ще стане звезда, прочута не само в страната ни, а в цял свят.

[caption id="attachment_263875" align="alignleft" width="260"]Чаровницата Крисия омая България Чаровницата Крисия омая България[/caption]

Тъй като семейството на Крисия е християнско, майката Ангелина не повярвала на думите на ходжата. Но ето, че предсказанието започва да се сбъдва малко по малко. Заради чара и обаянието на малката Крисия, целият град вече познава фамилията й. Момиченцето е на сцената от 3-годишна и била част от всички празнични прояви на община Разград.

Освен това чаровницата от малка ходела на народни танци и балет, които й се отдават също толкова добре, колкото и пеенето. Още от детската количка знаела песни на английски, нищо че все още не била учила езика. Щом чуела някоя песен, тя я запомняла и тутакси я запявала. Освен Крисия, семейство Тодорови имат още две дъщери - Тифани и Марина, пише pik.bg.