Вчера се случи дълго чаканото чудо - Боби Михайлов хвърли оставката си като шеф на БФС. Честно казано, никой вече не очакваше да го направи при все, че гневът срещу него е от години, а той все така упорито си кюташе. Всеобщото фенско, а и като цяло народно недоволство срещу Михайлов обаче, обърнаха каруцата му.

Говори се, че след него няма да има спирка, а ще се започне поредица от гонения, която ще води Наско Сираков. Мъжът на Илиана Раева е шеф на "Левски", но феновете на сините масово протестират срещу него, особено след вчерашната изненадваща загуба на любимия им тим.

Много от тях коментират, че Сираков е забил нож в гърба на уж големия си приятел Боби Михайлов. Помним как дни преди оставката на Борислав, след протеста в столицата, Наско се обърна лично към него с думите: "Братле, моля те, подай си оставката!".

Сега сини запалянковци скандират същото към Наско Сираков и дори го посрещнаха с такъв огромен надпис на Герена, който гласеше: "Братле, давай и ти!"...

Едно е сигурно обаче - за разлика от Боби Михайлов, който отдавна знае какво му се пече на Д-то, то Наско Сираков е лице на "Левски" от време оно и няма така лесно да развее бялото знаме. Така че тепърва ще става интересно.

Източник: Лупа.бг