Няма и 40 дни от кончината на щерката на Елвис Пресли – Лиза Мари, фамилията Краля на рокендрола започна люта борба за това кой да сложи ръка на милионите му от наследството. Това е една отвратителна и противна битка между близки по кръв хора – отбелязват таблоидите в Щатите.

Всички авоари на отишлата си само на 54 години щерка на Елвис – Лиза Мари, са вложени в попечителски фонд, който трябва да бъде управляван от щерка й Райли Киоу. В същото време обаче върху милионите иска да сложи ръка баба й – Присила.

В продължение на дълги години в завещанието на Лиза Мари, което тя прозорливо бе заверила при нотариус, бе посочено, че тя оставя майка си Присила като изпълнител на последната й воля. Оказва се обаче, че през 2016 г. по неведоми причини щерката на Елвис Пресли тайно е променила документа, като е прехвърлила правата върху двете си пораснали деца – Бенджамин и Райли Киоу.

Започна отвратителна битка за милионите на Елвис Пресли

Бен обаче трагично се самоуби през 2020 и 33-годишната актриса Райли остава единствен наследник на Лиза Мари. Медиите пишат, че 78-годишната Присила ще заведе съдебен спор с твърдението, че Райли е фалшифицирала подписа на майка си, за да сложи ръка на наследството. Това твърдение на бабата е повече от странно, тъй като до „онзи ден“ баба и внучка бяха в прекрасни отношения. Но явно когато става въпрос за стотици милиони, сантиментите се стопяват като бучка лед в чаша горещ чай...

Източник: „Уикенд“