Дженифър Лопес е решена да отмъсти на Бен Афлек за разпада на брака им и подготвя серия от песни за отмъщение, като изкарва бившият си пълна излагация в леглото.

На какво е решена една изоставена и пренебрегната жена със звезден статут, е видно точно от този пример с тази иначе лъскава холивудска двойка.

Според светския сайта „Radar Online“ Джей Ло издигаше Бен и неговите умения в спалнята на огромен пиедестал. Сега е обърнала палачинката и го определя като много безсилен, егоистичен и, общо взето, „елементарен любовник“, който дори не може да се похвали с подходящ размер на мъжеството си и е „пълна излагация в леглото“.

Дженифър Лопес и Бен Афлек са процес на развод след краткотрайния им брак, въпреки че миналата седмица бяха хванати на интимен обяд. Там те обаче едва ли са обсъждали отстатъците от чувствата си след романтичната им връзка... По вероятно е, като двама души от шоубизнеса да са седнали да решават как да поделят огромното си общо състояние след развода.

Няма по-отмъстително същество от бивша изоставена и пренебрегната съпруга, особено ако има и обществено влияние – коментират феновете в социалните мрежи. А поддръжници в мрежата има както Джей Ло, така и не по-малко известният Бен Афлек...

Източник: „Уикенд“