Над 80 родни звезди вече са потвърдили участието си

За пореден път комикът Димитър Рачков затвърждава носещата му се слава за най-скъпо платено тв лице в страната.

Като водещ на новото шоу, стартиращо през септември, той ще получи рекорден хонорар

Запознати издават, че Димитър Рачков си е договорил внушителните 50 хиляди лева за всяко едно от изданията на шоуто, което прави 200 хиляди лева на месец.

Към момента той е единствения в страната, получаващ официално такива колосални суми.

Новото шоу до голяма степен ще наподобява предаването Мармалад, което до неотдавна Радост Драганова правеше по bTV.

На звездите, които ще участват в шоуто ще им се налага да отгатват заглавия на филми и думи по предварително описание, да четат по устни, да пеят или както се казва – нищо ново под слънцето.

Участниците ще влизат в предаването разделени на групи от по осем думи – по осморка на издание.

Новото предаване се прави по лиценз на френски формат, излъчващ се от 2011 година.

Шоуто няма да е със състезателен характер, а звездите просто ще бъдат изправени пред различни предизвикателства. В случая идеята не е да се съревновават, а да се забавляват.

Най-близката допирна точка между предаването „Мармалад“ и „С Рачков всичко е възможно“, е играта за четене на думи по движението на устните.

При все, че за зрителя нищо от игрите в новото шоу не е ново, за пръв път всичко това ще бъде събрано под една шапка, при това с участието на най-касовия водещ Димитър Рачков.

Дали обаче продуцентът Маги Халваджиян ще успее да привлече зрителския интерес, ще стане ясно наесен. Във Франция предаването се радва на огромен успех вече 11 години.

От кухнята на предаването издават, че до момента над 80 родни звезди са потвърдили участието си.

Сред имената на участниците се открояват любимката на Маги Халваджиян – Хилда Казасян, Миро и Десислава, Любомир Ковачев, Ралица Паскалева, Йоана Драгнева и др.

Източник: Уикенд