Физиономията на иначе усмихнатата в ефир Гала буквално замръзна, а секунда по-късно се изкриви в странна гримаса, показваща, че е бясна. И има защо. Блондинката, която е прочута с манията си по красотата и това да изглежда вечно млада, беше поставена в кофти ситуация. При това от собствения си екип в "На кафе".

Сценаристите решиха да й направят "подарък" (егати подаръка) като пуснаха кадри от нейното предаване преди цели 23 години. Да, да, преди повече от две десетилетия, които показват каква е била Гала тогава и каква е сега.

Замръзна й физиономията: Мръсна гавра с Гала в ефир, тя не сдържа яда си! (СНИМКИ)

В мига, в който младата Гала се появи на екран, зрителите моментално си дадоха сметка, че тя далеч не е запазила младостта си, а си е остаряла подобаващо. Да, половинката на Стефан Николов се поддържа, прави си масажи всеки ден, маже се със скъпи кремове, но няма как да докара овала, свежестта и цялостното си излъчване от първите дни на предаването.

Видя се ясно, че на Гала й стана адски неприятно от това показно, което само я превърна в "старица" в очите на хейтърите и тези, които не я долюбват. Опитна в работата си обаче, тя успя да се стегне и стоически да си наложи да пусне усмивка. Е, малко крива, но все пак усмивка...

А колегите й замазаха положението с това колко е велика и колко години никой не може да я измести.

Източник: Crimesbg.com