Анн-Джи и Джорджио били влюбени, но той не знае!

Родната фитнес маниачка и бивша певица Анн-Джи имала страстна връзка с "Ергенът" от италианския формата. Само дето той не знае... Така се смеят запознати и близки до обкръжението й, които са категорични, че застаряващата изкусителка дава мило и драго да си върне рейгинга, което едва ли ще стане.

За тази цел тя си измислила пламенна любов с въпросния Джорджио, който е на 39 години и с когото се запознала на Слънчака месеци, преди да влезе в риалитито. Разбира се, случката се разиграва преди няколко лета. Още като я зърнал, италианецът си изгубил акъла по нея и дори я поканил да участва във формата. Тя обаче отказала, а после изгубили връзка, защото той наистина се загаджил с победителката.

Идилията обаче изтраяла само шест месеца и двамата си показали червените картони. След което, не щеш ли, той си спомнил за Анн-Джи и я потърсил отново. Сега тя била в огромни колебания, но смятала да даде шанс на връзката им... Всичко това така разсмя потребители, че някои дори прекалиха с попръжните.

По-културните обаче посъветваха Анн-Джи да си седне на четирибуквието и да си намери свестен и реален мъж, защото за нейните 44 години това е напълно в реда на нещата. "Добре, видяла си го този италиански ерген, снимала си се с него, радвай се! Но не си насосвай небивалици, защото отдавна не си тийнейджърка и не ти отива", коментират в нета.