Трето дете гушна спортният новинар Петър Бакърджиев. Но, както вече се разбра, не от бившата си съпруга Гергана Гунчева, с която дори публично не са коментирали развода си, а от нова майка. Това е неизвестната никому досега хубавица Кристина Иванова, която преди два дни го дари с дъщеричката им Бориса. До момента Бакърджиев имаше двама сина от Мис България - Гери Гунчева.

Не това е въпросът обаче, а фактът, че именно безнадеждната слабост на Бакърджиев към жените станала причина за раздялата му с Гергана (в която той се кълнеше, че е жената на живота му). Близки до Гери най-после проговориха и признаха, че Петър й е слагал рога системно, не само непосредствено преди развода.

"Да, в началото бяха много влюбени, той е мил и романтичен. Само че явно е бил мил и романтичен и с доста други жени. Гергана разбра за една-две негови уж случайни забежки, които прости с цената на огромна воля и усилия. Но оттам нататък не можа. Женкарят си остава такъв до края на дните си и сме сигурни, че и с новата му ще е същото. Дано тя да може да си затваря очите", коментират източниците.

Помним, че преди Гунчева пък Бакърджиев беше женен за водещата Виктория Петрова, с която се раздели като срещна бившата Мис България. На дневен ред сега е Кристина Иванова, но въпросът вече е ясен - коя ще е след нея?!