Рени реши, че няма да бъде бухнала за поредно лято!

Да не я наричат "бухнала", "мазничка", "мекичка" за поредно лято, се е зарекла чалга легендата от зората на фолка Рени. Певицата винаги е била пищна мадама, с явна склонност към бързо напълняване. А и годинките, които никак не са й малко - 53, предполагат далеч по-трудно вталяване, отколкото на младини.

Въпреки това тя е достигнала до прозрението, че от волята по-силно и непобедимо нещо няма и се хвали с първи резултати. Ренката е стопила мазното си коремче наполовина, но битката тепърва предстои и едно "олабване" може да се окаже фатално и да я върне в началото. Ренито признава, че е тежичко, но се отдала на най-бързия метод - хранене кето.

Тя, която обожава въглехидратите и сладкото, се отрекла от тях със сълзи на очи, но в името на едната му хубост. "Наблягам на протеините и на мазничкото, което се препоръчва тук. Колкото по-мазничко, толкова по-добре. Някои хора съветват да се яде дори лой и мас, но това вече ми е отвратително и няма да го изтърпя", признава си Рени.

Впрочем, нейни близки са убедени, че тя се е заела с тази тегоба не само заради себе си в огледалото, а защото си търси мъж. На горката никак, ама никак не й върви в любовен план от години и тя си внушила, че ако промени визията си, ще промени и съдбата си. Кой знае...