Има жени, които нямат спирка, нямат спирачки и са като танкове - не се отказват и не се спират, пред каквото и да било. Такава е Елена, която си спечели едновременно обичта, но и обидите на зрителите на "Ергенът".

След като Евгени Генчев я заряза пред телевизионния "олтар" и предпочете най-голямата й врагиня Валерия Георгиева пред нея, Елена-Антоанета първо рухна, после се озлоби, следваше отричане на Евгени и чувствата й към него, а после... нова надежда.

Всичко се разиграло преди дни, когато Елена не скрила задоволството и радостта си от скандала между Валерия и Евгени. Става дума за партито за ЧРД на кучкарката, на което тя се отнесе меко казано каруцарски, просташки и грубо с пианиста - каза му да се махне от нея, защото щели да я снимат. Принцесата...

Разбира се, след тази обида Евгени се махна не само от снимката, но и от купона, а в момента двамата не си говорят. Това дошло дюшеш за Елена, разкриват източници и споделят, че тя не се стърпяла и изпратила съобщение по телефона на Генчев.

"Искам да знаеш, че ако ти се говори, съм насреща. Ако искаш да споделиш, можеш да ми позвъниш по всяко време и ще бъда там за теб. Защото още помня близостта и моментите...", гласяло съобщението. Дали Елена все пак ще си получи своето, предстои да видим.