Преди старта на "Ергенът" се говореше, че Алек Младенов избира жена с дете и си тръгва с нея. Показаха се и снимки на въпросната, която... да - вече всички знаем, че е Надежда Вишева.

Малко по-късно, след началото на формата, упорито се заговори, че не Надежда, а Магдалена Томова е избраницата на ергенчето, а и отношението му към нея показваше, че това ще да е самата истина. Алек не спираше да зяпа Маги като дете скъпа играчка, лигите му по нея течаха, а и в един момент директно си й каза, че е влюбен.

Е, оттогава обаче изтече доста вода и чувствата му явно се обърнаха. Така че да - победителката е Надежда Вишева, а Маги Томова все още е в търсене на любовта. Доказателство за това е и компанията, в която тя беше заснета преди броени дни - изцяло женска, с Екатерина от "Ергенът" в нея.

Маги и Екатерина бяха на събитието LUNAR, което се провежда в столицата и което е истинска светлинна феерия. Вместо в прегръдките на Алек Младенов обаче, Магдалена е изцяло обградена от дами, сред които и моделът Глория Петкова, която познаваме от Вип Брадър навремето.

"Маги много искаше да й се получи с Алек, но не стана. Затова сега излиза често и се опитва да го забрави като е сред хора и се оглежда за нейния си мъж, който й е отреден от съдбата", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com