Прякорът Ричи Тъпото му беше измислен преди години, по време на участието му във Вип Брадър и му "легна" моментално. Като гледаме, Ричард Величков прави всичко възможно, за да бъде достоен за него и днес.

След като вчера стана ясно, че има връзка и дори живее на семейни начала с дамата, която виждате - Мария Чанкова, той скочи в отбранителна позиция. Връзката между двамата е напълно доказана и потвърдена от няколко независими един от друг източници, но Ричи отрече.

Нещо повече - той не просто отрече да е гадже на Чанкова, която е на годините на майка му, но и нанесе страхотна обида - и на нея, но и на всички българки над 25 години.

"Никакво гадже не ми е тя. А ако имам гадже оттук нататък, то ще бъде най-много на 25 години и нито година повече. Защото аз искам семейство и деца, а след тези години жените не стават много-много да раждат и да отглеждат потомство", изцепи се в тъпия си стил Тъпото.

С тези си думи той задмина по наглост и ергена Алек Младенов, но и родителката му Ксения Младенова, която също натвори доста идиотщини по адрес на Магдалена Томова и Надежда Вишева.

"Я се стрий бе, пръдльо смотан! За чеп за зеле не ставаш, жените тръгнал да обсъжда. А ако съм на твоята Мария, още днес ще те изритам", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com