Гришо изля чувствата си в мрежата!

Дали се заформя караница и сръдня между Лолита Османова и наш Гришо?! Това се запитаха мнозина, след като преди часове шампионът ни по тенис буквално се обясни в любов на друга жена. И при това го стори публично в мрежата. С тази жена, отгоре на всичко, са имали и връзка. Да, говорим за Серина Уилямс.

Задава ли се скандал с Лолита: Гришо се обясни в любов на друга жена! (още подробности)

Халата на тениса официално прекрати спортната си кариера и се отказа да играе повече. Тя обяви това официално като остави феновете си силно разочаровани. Те се надяваха Серина да продължи да бие и да ги радва, но все пак възрастта си е възраст, а тенисът изобщо не е лек спорт.

Един от първите, които реагираха на новината за Уилямс, беше именно нашият хасковлия Григор Димитров. Той постна общи снимки със своята приятелка и написа, че я обича и цени много, както и че ще му липсва безкрайно на корта. После обаче добави, че винаги ще се гордее с нея и че знае, че с каквото и да се захване оттук нататък, ще е успешно. "Всъщност нямам търпение да разбера какво ще бъде то", смее се Гришо.

Фенове обаче го предупредиха да не дразни Лолита и да е по-сдържан в изблиците си към Серина. Знаем, че навремето двамата имаха сравнително кратка, но доста бурна авантюра. Двамата никога не я потвърдиха официално, но това, както се казва, е обществена тайна. Със Серина Гришо е бил дори преди Мария Шарапова.