Петгодишният брак на Брад Пит с Дженифър Анистън приключи, когато той се влюби във втората си съпруга Анджелина Джоли на снимачната площадка на филма "Господин и госпожа Смит" през 2004 г. - а съдилищата все още уточняват подробностите по неспокойната раздяла между него и Анджи през 2016 г.

Но въпреки това, 60-годишният актьор от "Влакът на куршумите" се опитва да даде нов шанс на брака с приятелката си от близо две години Инес де Рамон.

"Носят се слухове, че Брад планира да зададе въпроса това лято; това може да се случи по всяко време", разказва ексклузивно вътрешен източник за двойката в Life & Style. "Истината е, че Брад е готов да направи предложение от известно време насам. Той е толкова щастлив с Инес."

След драмата, която преживява с 49-годишната Анджи, Брад обича спокойствието, което има с 34-годишната изпълнителна директорка на бижута Инес, която през 2022 г. се развежда с 41-годишната звезда от "Дневниците на вампира" Пол Уесли.

"Брад я среща в идеалния момент, след като е имал време да израсне след развода си", отбелязва вътрешният източник. "След като Инес се премести при него миналата година, той знаеше, че може да има бъдеще с нея."

Това бъдеще не се ограничава само до тях двамата. "Напоследък Брад и Инес често обсъждат възможността да имат бебе", казва втори източник. "Той е много развълнуван от това."

Източник: yahoo.com