Носителят на "Оскар" Леонардо ди Каприо и звездата от "Звездите се срещат" Лоти Мос предизвикаха романтични слухове, след като двойката беше забелязана да се наслаждава на "среща" в ресторант по-рано тази седмица.

Леонардо Ди Каприо предизвика слухове, че се наслаждава на тайна среща със сестрата на Кейт Мос - Лоти - 30 години след раздялата му със супермодела Кейт.

49-годишната филмова звезда беше забелязана да се забавлява в едно и също заведение с 25-годишната Лоти, а зрители твърдяха, че двойката изглеждала "много близка" след слуховете за романса ѝ с Витория Черети през лятото. Междувременно Лоти беше свързвана с бившата звезда от "Островът на любовта" Адам Колард, като се предполагаше, че двойката е излизала, след като се е появила в шоуто "Celebs Go Dating" по Channel 4. Романсът им беше краткотраен, като скоро след очевидната им "раздяла" Адам се премести при спортната водеща Лора Уудс.

Снимките показват Лео и Лоти в Chiltern Firehouse - популярно място за отдих на знаменитости, разположено в Мерилебон, Лондон. Лоти е забелязана да излиза от ресторанта в огромно черно палто с пухкава яка и ръкави. Тя носи и черен кожен топ, със сатенени панталони и дълги ботуши.

Филмовата звезда Леонардо се маскира с шапка и маска на лицето и носи тъмносиньо палто, черна тениска и панталон. Източник твърди, че двойката е прекарвала времето си в ранните часове на сряда сутринта и изглежда се е наслаждавала на компанията си.

Източник: mirror.co.uk