Двамата отдавна са разделени, а той се показа като пълен неудачник, който не само не знае как да бъде мъж за една жена, но и баща за децата си. Венелин Петков тотално игнорира семейството си, след като беше изгонен от Би Ти Ви и започна да затъва все повече в комплексите и чувството си за малоценност.

Лека полека с Николета се отчуждиха, макар тя да направи най-рисковия, но и смел ход - да напусне медията заради него. Е, явно раздялата й е върнала разума, а и ръководството на Би Ти Ви е доволно да натрие носа на бившия новинарски директор и... върна на работа Маданска.

Да, Николета вече изпрати второто си дете на ясла и преди дни е засечена в сградата на телевизията, където отново се върна в нюзрума. Това е страшен шамар за Венелин Петков, който години наред се дуеше като пуяк, че е директор, който коли и беси сред репортерите.

Знаем, че той първоначално имаше дълга връзка с Гена Трайкова, която нарани жестоко като я смени с Маданска. Гена и до днес няма мъж до себе си и явно тотално се е отчаяла от силния пол. Венелин обаче не се показа достатъчно мъж и за Николета, на която направи две деца и се изсули като пръдня из гащи.

"Тя обаче хубаво му го върна. Хайде да видим сега кой кого", коментират в медията.

Източник: Crimesbg.com