Хората са казали - не наранявай жена, че реши ли да ти го връща, ще ти направи живота тъмно черен. Е, правилото се потвърди за енти път от Дениз Хайрула, която забави "вендетата" си срещу Виктор Стоянов, но не я забрави. И му го върна в най-неочаквания момент.

Знаем, че бившият мачо от "Ергенът" обиди жестоко туркинята като я остави на финал с Виктория Капитонова, но накрая й заби ножа с признанието, че тя просто не е могла да го развълнува като жена. На всичко отгоре Дениз бе единствената от всички гърли в предаването, която се имаше за голямата изкусителка, но така и не успя да провокира Виктор да я целуне по устните - нито веднъж.

"Този й смачка самочувствието за години напред, дори като жена не я пожела", смееха се зрителите и ето, че Хайрула днес му го върна. Плеймейтката заяви публично, че новият ерген Евгени Генчев е в пъти по-готин от Виктор, който не бил нищо особено.

"Този новият е и по-красив, и по-стилен, и с по-умно и интелигентно излъчване. Момичетата ще бъдат късметлийки, за разлика от нас, но да ги видим те пък дали ще го заслужават. Дано са му подбрали такива, които ще ву отиват, а не простакеси", изказва се Даниз, все едно тя е поне с докторска титла.