Е, някои мъже май трябва да минат 50-така, че да им дойде умът в главите и да разберат какво щастие е да обичаш. След две скандални връзки и две деца от различни жени - първо от Катерина Горанова, а после и от Диляна Попова, Асен Блатечки намери себе си в нея. Жената, която (както самият той призна наскоро) го научи безумно да я обича.

За сефте: Ето го влюбеният Асен Блатечки и жената, която го "опитоми"! (вижте само как се гледат - МНОГО СНИМКИ)

А ето я и нея. Папараци най-после спипаха влюбената двойка и не само това, ами разбраха и коя е мистериозната дама. Оказа се, че тя е интелигентна жена, но не е свързана с творчество, а работи в посолство. В посолството на Словения.

За сефте: Ето го влюбеният Асен Блатечки и жената, която го "опитоми"! (вижте само как се гледат - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Блатечки беше щракнат, докато отиде да вземе любимата си от работа и да я заведе на обяд - кой да предположи, че мачото може да бъде такъв галантен романтик. Блатечки паркира тузарския си бял джип пред службата на жена си, тя го чакаше там, а после се хванаха за ръце и отидоха до съседент ресторант.

За сефте: Ето го влюбеният Асен Блатечки и жената, която го "опитоми"! (вижте само как се гледат - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Обядът им продължи повече от час като през цялото време двамата не спираха да си говорят, да се смеят и да се гледат така, сякаш са луди от любов ученици. Погледът на червенокосата дама излъчва възхищение, любов и страст - толкова, че седналите наоколо клиенти нескрито им се радваха.

"Да, не е красавица и топ манекенка като Диляна, но не е и нужно. Любовта не се води по мерки и слава, душичката трябва да ти трепне", коментират в нета.

Източник: България днес