Месеци, дори близо година, минаха от раздялата на Башар Рахал и Райна Караянева, но едва сега актьорът се реши да проговори. Направи го и публично при това, но какъв ще е ефектът върху бившата му, това можем само да гадаем. Надали блондинката с многото пластични операции ще е останала доволна, това поне е сигурно.

Според близки до Райна, тя вероятно е извън себе си, чувайки от устата на Башар как връзката им е била лош спомен и вместо да го зарежда, го е разреждала - поне през последните им години заедно.

Знаем, че двамата бяха официална двойка пет години, а предишните две я караха уж тайно, така че има-няма, са навъртели заедно едни седем лета. Очевидно и Башар е бил този, който повече е обичал и се е отдавал в отношенията, докато не му дошло в повечко и най-сетне не прогледнал.

"Да, такива луди и интензивни връзки са имали повечето хора, но не мисля, че от тях остава хубав спомен. Вместо да ти дават нещо, в един момент усещаш, че главно са ти взимали. Но нищо - всяка връзка е опит, а аз научих, че не бива да се доверявам на човека до мен сляпо. Това ще си го нося като обица на ухото и се надявам да срещна истинската любов", сподели Башар Рахал.

Припомняме, че именно слухове за изневери от страна на Райна Караянева бяха поставяни в основата на раздялата им.

Източник: Crimesbg.com