Бившата Мис България - Славена Вътова, направи нещо, което не бе правила досега. Тя показа семейството си, но не това с Юлиян Цолов и децата, което вече знаем, а първото си семейство - своята майка и брат си.

Славена и брат й изглеждат на една възраст и разликата в годините им категорично ще е минимална. Направи по-силно впечатление обаче майка й, която не прилича на нито едно от двете си деца (или по-скоро те не приличат на нея).

Дамата, която впрочем изглежда перфектно за годините си, е доста по-светла и синеока, което с просто око се вижда, че при Славена липсва. Може би тя и брат й приличат на баща си, но не това е въпросът, който разбуни духовете в нета, а дали близките на Вътова не се срамуват от нея и многобройните й авантюри с мъже?!

"Ако съм на мястото на родителите й, да съм й отперил шамарите, пък ако ще и на 50 години да е. Вярно, че мъжът й не е китка и го разследваха за кражби и финансови далавери, но щом е с него и не се е развела, да си седи на з@дника и да се държи прилично, щото деца има да възпитава. А не да се въргаля в леглата на този и онзи, а после да се прави на девица", коментират потребители в нета.

В действителност Славена Вътова и Юлиян Цолов още са заедно, или поне живеят под един покрив... има "малка" разлика в понятията.

Източник: Crimesbg.com