Той е един от определените за гуру в родната кулинария, но и около името му имаше редица скандали, най-вече свързани с жените. Да, говорим за шеф Манчев, който, за разлика от колегата си Виктор Ангелов - отдаден само на една жена, смени няколко и то за нула бройки.

Знаем, че след съпругата си Марина, Иван Манчев оплоди младата Цветомила, с която обаче се раздели моментално след раждането на бебето. Е, поне готвачът ги осигурява финансово, така че и това е нещо. От доста време обаче той признава, че кара късен пубертет заради горещата си тръпка по приятелката си Ива Бека.

За първи път: Шеф Манчев изригна с истината за алкохола и връзката му с Ива Бека! (СНИМКИ)

Тя е горе-долу на неговите години, но успяла да го накара да изпита неща, които преди това дори не подозирал, че е възможно да почувства. "Това не беше любов от пръв поглед, а зряла любов, пълноценна. И двамата сме преживели много и носим раните си със себе си, но Ива съумява по необикновен начин да ме накара да ги забравя. Кой, каквото ще да говори за нас, ще му тегля м@йните", смее се Манчев.

Колкото до обвиненията, че половината от кулинарите са алкохолици, той твърдо отрече това и помоли да не го занимават с неща от соца. "Тогава ако един готвач е взимал 129 лева заплата и се е чудил какво да прави, днес е коренно различно", каза Манчев.