Съпругът на княгиня Калина - Китин Муньос, винаги се е показвал като възпитан и доста сдържан човек. Присъщо на хората от интелигенцията, той не говори много, камо ли излишно, но... в случая не издържа.

Причината Китин да поиска да се чуе гласа му, почти за сефте, е гаврата с мускулите на жена му и с цялостната й визия, които буквално подпалиха мрежите и медиите. Знаем, че Калина се появи със завидно развита мускулатура в двореца "Врана" за погребението на своя прадядо Фердинанд и оттогава злите езици не млъкват.

Да, това вече наистина стана прекалено, защото да се обижда човек по такъв начин, е най-малкото грозно, а ако този човек е и жена, вече е повече от недостойно.

"Съпругата ми е в отлична физическа форма и тя наистина се грижи много за това. Калина постоянно тренира, внимава как се храни и мога да ви кажа, че това й се отразява прекрасно. Отразява се чудесно, както на мускулния й тонус, така и на красивото й лице", заяви категорично Муньос.

И преди някои да започнат с елементарните си и просташки коментари по изказването му, уточняваме, че именно така би постъпил всеки истински мъж, обичащ и уважаващ жената до себе си. Браво на Китин, респект!

Източник: Crimesbg.com