Той определено е хубавец. Още от началото на кариерата си на водещ в националните телевизии, та до днес. 45-годишният Христо Калоферов винаги е имал много фенки, но има едно нещо, което определено му е чуждо - женкарството.

Това се доказва и от късното му решение да стане родител, както и от още по-късното да се ожени. Да, водещият е вече женен като се е венчал за любимата си Мила преди месеци. Синът им е вече на четири годинки и двамата решили да се вземат и пред закона.

Близки и колеги на Христо отдавна му правят евала за едно нещо - че е от малкото мъже, които не гледат на жените като на трофеи и не избира с очите, а със сърцето си. Доказателство за това е жена му Мила, която е на 42 години, буквално негов набор, като нито е миска, нито първа хубавица. Мила е пухкава, но много чаровна дама, която Христо обожава.

"Двамата бяха огромни приятели в началото и това продължи доста време. После изведнъж осъзнаха, че се обичат и се взеха, направиха си бебе. Мила е изключителна жена и човек, а Христо все още продължава да я гледа в очите и да разбира всяка нейна мисъл и без думи", разказват техни познати.

Двамата не се показват в мрежите, защото държат личния си живот в тайна, но ето и няколко снимки на половинката му.

Източник: Crimesbg.com