Свободна, модерна, сингъл... Такава е от известно време Диляна Попова и ето, че го показва с пълна сила. След раздялата с Асен Блатечки манекенката явно си даде сметка, че това е по-добре за нея и й дава възможността сама да управлява живота и решенията си.

За първи път: Диляна Попова го направи, показа си ги в леглото! (изпоти ли се Блатечки - СНИМКА)

Убедени сме, че мачото на българското кино се е припотил триста пъти, както и хилядите други мъже, видели фотото, което Диляна пусна в мрежата за Деня на независимостта. Всъщност Попова почти никога не си е позволявала подобни волности, освен ако не снима за работна фотосесия, разбира се.

Затова и днешната снимка разбуни духовете на макс. На нея Диляна се е излегнала удобно в леглото, облечена само в изкусително и супер прозрачно черно дантелено бельо, под което се виждат перфектните й форми. Прозрачността на дантелата не оставя много на въображението що се касае до гледката към бюста на Диляна.

Да, моделката е висока и слаба, съответно не разполага с огромни кубици, но пък са й стегнати и напълно пасващи на фигурата. Знаем, че тя е почти изцяло натурална и не драпа за силикон - има само една лека намеса с хиалурон в устните, но дотам.

"Ой, котьооо... Само да те гепим! Тоя балък Блатечки не е в ред да те изтърве, ама да видим кой ще е късметлията, дето ще те вземе", коментират разпалени мераклии.