Видимо около двайсет кила, ако не и повече, е смъкнала от себе си гласовитката Десислава. Която се показа супер гореща и с убийствени форми в новия си клип с Азис. Прави впечатление обаче, че това внушително тегло тя го е премахнала от себе си за има-няма един сезон. Въпросът е - как?!

Колкото и да настояват феновете й да разберат "тайната", Деси, която иначе е любезна и винаги откликва на молбите им, пази партизанско мълчание. Дума не обелва, камо ли да издаде как е свалила дори пет килца.

Сещате се, че цялата тази "мистерия" доведе до отговори, които по-наблюдателните потребители сами си дадоха. А най-вероятните отговори са два - или Десислава не е отслабнала, а клипчето е дело на съвременната техника и на това, че могат да направят неузнаваем всеки... Или, че като Галена се е подложила на новия вид операции в Турция, които те правят манекен, но срещу тлъстичко заплащане.

"Не ни се вярва Деси да се е вталявала с оная нова мания - инсулиновите инжекции, защото може и да не е академик, но не е и тъпа. Сериозно момиче ни се струва, а и е на години, с опит, едва ли ще залитне по нещо, което може да й съсипе здравето", коментират в нета.

В крайна сметка всички очакваме момента, в който самата Десислава ще се реши да проговори или поне да се покаже натурална - такава, каквато е извън камерите.