Надушваме поредния скандал около Юлиан Вергов, който се слави с бурния си нрав и това, че пали от четвърт. Многократно актьорът е показвал огнения си темперамент като не го е правил само с колежката си Диана Димитрова, а и със собствената си дъщеря Алена Вергова.

Припомняме как преди години двамата бяха заснети от любопитен съсед на стълбището, докато Юли й четеше конско и й се караше зверски, а Алена му отвръщаше. Явно момичето е много свободолюбиво и не позволява някой да й се бърка в плановете.

Тогава тя беше решила да си заработва парички като доставчик на пици, но Вергов й скърши желанието още в зародиш. "Дъщеря ми ще разнася пици?! Ти луда ли си, бе?! Акъл имаш ли?! Няма да се излагаш като кифладжийка и да ми обикаляш по улиците, ами ще седиш и ще учиш", крещеше тогава Юлиан, а Алена му се дърпаше.

Е, днес тя вече е голяма и самостоятелна, може да прави, каквото си иска и се цани за уличен музикант. Тя и няколко нейни авери бяха заснети в центъра на столицата, докато седяха на една пейка, облечени съвсем неглиже. Алена свиреше, а тези до нея пафкаха цигари и пиеха нещо.

"Леле, приятелите й мязат на упадъчни типове", коментираха минувачи. А промяната у самата Алена е цветът на косата.

Източник: България днес, Crimesbg.com