Юксел Кадриев предизвика истински фурор с тази снимка

Новинарят Юксел Кадриев се вживя в ролята на войник.

Водещият на новините на Би Ти Ви се маскира като рейнджър и съхрани момента със снимка. От публикувания на стената му в социалната мрежа Фейсбук фотос, ясно се вижда, че Юксел Кадриев се прицелва с на пръв поглед страховито оръжие. Не става ясно къде е направена въпросната снимка, нито пък по какъв повод, но Юксел Кадриев я публикува наскоро в профила си.

[caption id="attachment_439797" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев предизвика истински фурор с тази снимка Юксел Кадриев предизвика истински фурор с тази снимка[/caption]

Тази снимка предизвика истинска сензация сред почитателките на новинаря. Част от тях изразиха предположение, че Юксел Кадриев се е маскирал по този начин, за да играе любимия си пейнтбол. Новинарят обаче си мълчи по темата и към момента не обяснява защо се е маскирал по този начин. По всичко обаче личи, че е доволен от фурора, който успя да предизвика с тази снимка и дори я направи водеща на профила си.

Не е изключено Юксел Кадриев да е водил новата си изгора да поиграят заедно пейнтбол. Припомняме, че преди броени дни стана ясно, че новинарят живее с дългокоса хубавица, която на пръв поглед е около 30-годишна, което означава, че е поне с десетилетие по-млада от него. Очевидно, щом са стигнали до решението да делят един покрив, двамата се разбират добре. Той и избраницата му се грижат заедно за набавянето на необходимите храни – единият избира, а другият ги прибира. Двамата са заедно и през цялото свободно време на Юксел Кадриев – от сутринта до часовете на ранния следобед, когато отива на работа в делничните дни.

Запознати твърдят, че дамата се е нанесла в жилището на Юксел Кадриев в столичния квартал „Борово”, където живее от почти десет години в сравнително спретната и нова кооперация, без да се смущава, че компания им прави и бащата на новинаря. Той е пристигнал от Оряхово в София по работа, но прави впечатление, че е сам. Новата приятелка на Юксел Кадриев полага грижи за него като за собствен баща, пише pik.bg.