Домоуправителят на блока, в който живее с новата си млада жена Йозджан Дениз, се озова в ареста заради прочутия актьор. Вход мениджърът ще трябва да отговаря пред съда защо е заплашил с убийство екранния Фарук Боран от „Завинаги“ при възникнал битов скандал помежду им. Двамата влезли в скълкновение заради банална причина – отводнителна шахта, върху която тв любимецът бил паркирал колата си.

Домоуправителят настоял Дениз да дръпне колата си, защото щели да идват ВиК майстори за ремонт. Актьорът обаче отказал да стори това, защото не бил предварително уведомен. Така се стигнало и до заканата на домоуправителя:

„Отивам да си взема пистолета и ще те гръмна! Изобщо не ми пука кой си!“ – креснал председателят на блока. Заканата била чута от жената на Йозджан, която повикала полиция.

Така вход мениджърът се озовал в ареста с обвинение закана за убийство.

Йозджан Дениз щял да бъде гръмнат при битов скандал

Йозджан Дениз и без това няма да живее още дълго в това жилище. Медиите писаха, че той е купил цял комплекс, за да настани в него, както своето семейство, така и родата си – домакинствата на родителите му и братята му. Йозджан Дениз е най-заможният от целия род и от години се грижи близките му също да живеят добре.

Източник: „Уикенд“