Изглежда напоследък се превърна в мода родните певци да просят и Йорданка Христова побърза, че да не изпадне от листата.

Тези дни изрева, че не разполага с пари, за да организира самостоятелен концерт.
Стигна се до там, че изрева в национален ефир, че има нужда от 100 хиляди лева, за да го осъществи.

Както е известно догодина тя ще чукне 80 години, но се ожали, че на този етап не планира да отбележи годишнината си с грандиозно събитие поради липсата на пари.
Очевидно, давайки си сметка, че ще разгневи обществото, предвид ширещата се немотия и невъзможността на българите да свържат двата края, тя побърза да уточни, че не търси пари от обикновени хора, а от спонсор, който да застане зад гърба й и да дари сумата безвъзмездно.

Казано с други думи – някой да плати масрафа, а тя да прибере печалбата. 
Иначе пък си е повярвала и твърди, че може да направи страхотен спектакъл, защото е наясно как да събере най-добрия оркестър и да селектира шлагерите си.
За разлика от други нейни колеги, тя се е взела толкова на сериозно, че за нея е унижение да ходи да тропа по вратите на мастити бизнесмени, за да търси пари. Изглежда се надява, че някой ще отиде да й звънне на вратата, за да й се примоли да й подари немалка сума пари.

И както лисицата, която като не могла да достигне гроздето си казала, че е кисело, така и Йорданка Христова заключи, че вече не й стигат сили и няма нерви да обикаля и да се състезава с останалите в бранша, които се надпреварват един през друг да пеят в една от най-големите зали у нас. 
Източник: retro.bg

Йорданка Христова изтрещя тотално