Според мнозина известната родна актриса Яна Маринова е ударила дъното във финансов план.

 

Очевидно тежката криза не е подминала и нея. Според запознати, напоследък Яна Маринова се облича все по-често с дрехи втора употреба, отбелязва изданието „Телеграф“.

 

Яна Маринова обаче никак не се срамува от това и дори напук на всички „доброжелатели“, сподели снимка със своите фенове, на която е с широка усмивка.

Яна позира облечена от глава до пети с дрехи, закупени от магазин за дрехи втора употреба. Освен това актрисата добави и редица ползи от това да се носят такива дрехи.

 

Разбира се не може да не се отбележи, че една от най-важните ползи на дрехите секънд хенд е, че се отразяват добре на и без това доста изтънелите напоследък джобове на българина, а и не само. Хората по цял свят масово залагат на дрехите втора употреба, само ние българите, които сме най-бедни в Европа, имаме претенции.

Освен това според Яна Маринова дрехите втора употреба се оказват не само по-практични, а и доста по-екологични.

 

Разбира се и в този случай обществото, както обикновено, се раздели на две. Едните недоумяват как е възможно звезда от нейния ранг да се облича с такива „парцали“, докато пък други я поздравяват за избора й.

Източник: blagoevgrad24.bg

Яна Маринова удари дъното