Еда Едже и мъжът й Буурахан Тунджер не си губят времето. Прясната съпруга е заченала скорострелно след сватбата си през лятото. Зародишът в утробата й е само на 6-7 седмици и все още не е ясен полът, а актрисата няма търпение да разбере дали ще има момче или момиче.

„Искам по-скоро да стане ноември и да мина на видеозон“ – сподели тези дни първескинята.

Щом научила за зачеването, Еда Едже звъннала на агента си и му казала да не й търси роли за следващите 2 години. Тя била категорична, че няма да се върне на екран, преди детето й да е поотраснало до степен, че да може и без нея.

„Не ми е проблем да наема бавачка, но искам да съм плътно край чедото си поне първата година след раждането“ – обявила актрисата на своя импресарио.

Йълдъз зачена скорострелно след сватбата

Екранната Йълдъз от „Опасно изкушение“ и съпругът й баскетболистът Буурахан са категорични, че няма да мислят име за бебето си, преди да научат пола му. Засега не възнамерявали и да обзавеждат детска стая в дома си.

Турските медии пишат, че има вероятност феновете да се сбогуват с Еда. Още преди сватбата таблоидите писаха за ревнивеца Буурахан, който вдигал скандали на избраницата си за раздадените целувки на колеги пред камерата.

„Този ревнивец ще я затвори вкъщи да гледа децата му. Жалко за таланта на Еда, жалко и за красотата й“ – се появи коментар още на сватбата на актрисата с баскетболиста.

Източник: „Уикенд“