Еда Едже, която изпълнява ролята на Йълдъз в „Опасно изкушение“, ще е с рокля уникум на сватбата си. Тоалетът е изработен от световноизвестния ливански дизайнер Захаир Мурад. С рокли на прочутия моделиер са минавали под венчило и София Вергара, Кейли Куоко и други знаменитости.

Булчинска рокля на ливанеца е носила и Дженифър Лопес – във финалната сцена на филма „Омъжи се за мен“. Латино дивата е обличала дрехи на 51-годишния арабин и за светски събития – отбелязва турската преса.

Еда Едже ще каже заветното „да“ на баскетболиста Тунджер на 21 юни.

Реших, че никак не е удачно да се омъжвам навръх 33-тия си рожден ден. Затова изместихме венчавката с 24 часа. Мястото на церемонията обаче остава непроменено, кумовете – също“ – обяви преди седмици актрисата.

Миналата година тя отказа брак на любимия си мъж, припомнят запознати.

Още ми е рано да съм булка“ – с тези думи г-жица Едже отхвърли предложението, направено й от баскетболиста. Говори се, че ревността на спортиста била причина красавицата да се дърпа от сватбата.

Йълдъз от „Опасно изкушение“ казва заветното „да“ с рокля като на Джей Ло

На свабтата на Еда и Буурахан са поканени 300 гости. Гощавката ще е в хотел край Босфора, а веднага след това младоженците ще заминат на меден месец.

Източник: „Уикенд“