Есил Дюран е сред представителките на чалгата, които все пак имат и образование, и талант, и интелект. Интервютата й са смислени, за разлика от тези на повечето й колежки, които буквално се запъват пред камерите, но...

Този път Дюран втрещи почитателите на този стил музика с изявление, което откровено не й подхожда. Ще разберете защо... Есил твърди, че за жалост не може да различи и разпознае много от своите колежки, особено сред по-младите, защото били напълно еднакви.

Я пак?! Есил Дюран твърди, че не разпознава еднаквите си колежки! (Вижте самата нея преди и след тунинга - СНИМКИ)

"Това са тунинги, операции като по калъп, а трябва да сме уникални, да сме разпознаваеми. Дори аз, която съм в бранша и имам интерес да ги познавам, не мога да направя разлика коя коя е... Да не говорим и за самите им песни, много от които нямат дори запомняща се мелодия, а само звуци", казва Есил.

Я пак?! Есил Дюран твърди, че не разпознава еднаквите си колежки! (Вижте самата нея преди и след тунинга - СНИМКИ) - Снимка 2

Разбира се, всички напълно я подкрепяме, но питаме защо забравя собствените си корекции, които не са никак малко. Няма как да постигнеш огромната промяна във визията си като млада и сега, ако не с различни видове тунинг.

Сами виждате снимките на Есил и се сещате колко много се е "барнала" отпреди досега. Най-явната промяна е в носа й, който е съвършено нов, както и в устните. Като цяло лицето й е далеч по-красиво и младежко сега, което е невъзможно без външна намеса. И, разбира се, солидни количества фотошоп на всеки кадър.